Aanbieding!

 18.22  9.20

Minions Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Plakhand Stuart

Minions: The Rise of Gru is het originele verhaal van 's werelds gemeenste superschurk! Doe mee aan de film met de belangr…

Op voorraad

Beschrijving

Minions: The Rise of Gru is het originele verhaal van 's werelds gemeenste superschurk! Doe mee aan de film met de belangrijkste personages en hun gekke acties die je met een knop activeert. Met Stuart kun je de onvergetelijke scènes met de Steen van Zodiac uit de film naspelen. Druk op de knop op zijn rug om zijn arm omlaag te bewegen en druk daarna op de geweerknop om de groene plakhand te lanceren in de richting van het doel. Grijp de meegeleverde Steen van Zodiac of voer een aanval uit op de Vicious 6. Kies voor nog meer filmpret Kevin met zijn bouwgereedschap: tank, laskap en vlammenwerper, Stuart in Kung Fu-outfit die oefent met zijn nunchaku's terwijl hij ze met zijn ogen volgt, Kung Fu Bob die op een draaiende gong slaat, en biker Otto die de Steen van Zodiac gooit en hem nakijkt. Deze actiefiguren van ongeveer 10 cm hebben allemaal dezelfde handgrepen en de meeste figuren hebben afneembare accessoires die je ook voor andere Minions kunt gebruiken. Je kunt alle figuren combineren met even grote Loud 'N Rowdy™ Minions en Movie Moments™ Minions en met het Wild Rider™ voertuig met afstandsbediening. Je blijft lachen met de Minions! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren, decoraties en afmetingen mogelijk.
Speel de acties en de leuke momenten na uit Minions: The Rise of Gru met Stuart en zijn plakhand.
Je activeert Stuart met twee knoppen: met de knop op zijn rug gaat zijn arm omlaag en met de andere knop vuur je zijn plakhand af.
Andere personages die acties uit de film uitvoeren zijn Kevin, Bob, Otto en Kung Fu Stuart. Speel momenten uit de film na en verzin je eigen verhalen met deze Minions-actiefiguren. Verzamel de hele serie voor nog meer actie!
Je kunt alle figuren combineren met andere figuren uit het Action assortiment, Loud 'N Rowdy™ Minions en Movie Moments™ Minions en met het Wild Rider™ voertuig met afstandsbediening (apart verkrijgbaar en niet overal leverbaar).
Een geweldig cadeau voor kinderen van 4 jaar en ouder.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Minions Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Plakhand Stuart”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: