Aanbieding!

 15.18  9.20

Minions Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Stenengooier Otto

Minions: The Rise of Gru is het originele verhaal van 's werelds gemeenste superschurk! Doe mee aan de film met de belangrijkste personages en hun gekke acties die je met een knop activeert….

Op voorraad

Beschrijving

Minions: The Rise of Gru is het originele verhaal van 's werelds gemeenste superschurk! Doe mee aan de film met de belangrijkste personages en hun gekke acties die je met een knop activeert. Als je op de knop van Otto drukt, gooit hij de steen in de lucht en kijkt hem na. Otto is favoriet bij fans van de Minions; je kunt met hem de acties uit de film naspelen. Kies voor nog meer filmpret Kevin met zijn bouwgereedschap: tank, laskap en vlammenwerper, Stuart in Kung Fu-outfit die oefent met zijn nunchaku's terwijl hij ze met zijn ogen volgt, Kung Fu Bob die op een draaiende gong slaat, en Stuart die een plakhand lanceert om te kijken of hij de heilige steen te pakken kan krijgen. Deze actiefiguren van ongeveer 10 cm hebben allemaal dezelfde handgrepen en de meeste figuren hebben afneembare accessoires die je ook voor andere Minions kunt gebruiken. Je kunt alle figuren combineren met even grote Loud 'N Rowdy™ Minions en Movie Moments™ Minions en met het Wild Rider™ voertuig met afstandsbediening. Je blijft lachen met de Minions! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren, decoraties en afmetingen mogelijk.
Speel de acties en de leuke momenten na uit Minions: The Rise of Gru met Otto en zijn heilige steen.
Als je op de knop drukt, gooit hij de steen en kijkt hem na.
Andere personages die acties uit de film uitvoeren zijn Kevin, Bob, klassieke Stuart en Kung Fu Stuart. Speel momenten uit de film na en verzin je eigen verhalen met deze Minions-actiefiguren. Verzamel de hele serie voor nog meer actie!
Je kunt alle figuren met andere figuren uit het Action assortiment, Loud 'N Rowdy™ Minions en Movie Moments™ Minions en met het Wild Rider™ voertuig met afstandsbediening (apart verkrijgbaar en niet overal leverbaar).
Een geweldig cadeau voor kinderen van 4 jaar en ouder.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Minions Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Stenengooier Otto”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: