Aanbieding!

 54.65  23.92

Pixar Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Lightyear Core Scale Basic Vehicle – Buzz Truck

Ontdek Disney en Pixar's Lightyear. Buzz Lightyear en zijn bemanning zijn gestrand op een onbekende planeet! Om hun missie te voltooien en naar huis te keren, moeten ze de strijd aangaan met vijandige planten, gigantische i…

Op voorraad

Beschrijving

Ontdek Disney en Pixar's Lightyear. Buzz Lightyear en zijn bemanning zijn gestrand op een onbekende planeet! Om hun missie te voltooien en naar huis te keren, moeten ze de strijd aangaan met vijandige planten, gigantische insecten en de grote vijand Zurg. Deze bedrijfstruck is geïnspireerd op de truck die Buzz en zijn team vervoert over het vijandige terrein van T'Kani Prime. De wielen kunnen draaien en de portieren gaan open, dus de truck staat klaar om spannende scènes uit de film na te spelen. Kinderen kunnen ook nieuwe scènes bedenken of een indrukwekkende Lightyear tentoonstelling opzetten. Een afneembare lasersleuvengraver die tot ongeveer 18 cm kan worden uitgeschoven is bedoeld voor zwaar terreinwerk en er zijn twee bergruimten. Het hele 4-koppige team van Buzz (figuren van ca. 13 cm) past in deze truck van bijna 27 cm, dus ga het avontuur tegemoet. Fans kunnen de spannende gevechten, de vlucht en de verkenningstochten naspelen en indrukwekkende Lightyear tentoonstellingen bedenken. Figuren per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren, afmetingen en versieringen zijn mogelijk.
Beleef de spanning van de ruimteverkenningen, de strijd en het teamwork uit Disney en Pixar's Lightyear opnieuw met deze truck met authentieke details, geïnspireerd op het terreinvoertuig van Buzz Lightyear.
Speel spannende scènes opnieuw met deze authentiek ontworpen truck met draaiende wielen, portieren die geopend kunnen worden en een oplegger met afneembare lasersleuvengraver die tot ongeveer 18 cm kan worden uitgeschoven! Er zijn ook twee bergruimtes voor wapens.
Verzin je eigen avonturen met het stoere team van Buzz (figuren van ca. 13 cm). Ze passen allemaal in deze truck van ca. 27 x 13 x 16,5 cm! Alle figuren apart verkrijgbaar en niet overal leverbaar.
Verzamelaars kunnen deze truck gebruiken als het middelpunt van een indrukwekkende tentoonstelling, omringd door alle figuren. Alle voertuigen en figuren zijn per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.
Een geweldig cadeau met filmthema voor liefhebbers van actiefiguren en fans van Lightyear, vanaf 4 jaar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pixar Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Lightyear Core Scale Basic Vehicle – Buzz Truck”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: