Aanbieding!

 25.02  13.80

Pixar Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Lightyear Core Scale Feature Fig Asst – Alpha Buzz

Ontdek Disney en Pixar's Lightyear. Buzz Lightyear en zijn bemanning zijn gestrand op een onbekende planeet! Om hun…

Op voorraad

Beschrijving

Ontdek Disney en Pixar's Lightyear. Buzz Lightyear en zijn bemanning zijn gestrand op een onbekende planeet! Om hun missie te voltooien en naar huis te keren, moeten ze de strijd aangaan met vijandige planten, gigantische insecten en de grote vijand Zurg.De Buzz Lightyear Klaar voor de Missie figuur heeft een afneembaar jetpack, een straalkanon met een speciale stand om af te vuren: hard knijpen! Buzz is bijna 13 cm groot in zijn Alpha-pak en heeft 10 beweegbare gewrichten en authentieke details. Door zijn benen samen te knijpen staat Buzz in de afvuurstand en met de knop op het kanon lanceer je het projectiel. De jetpackvleugels zijn ook indrukwekkend, want ze zijn maar liefst 9,5 cm breed! Andere figuren en voertuigen zijn ook verkrijgbaar in deze schaal. Fans kunnen zo de spannende strijd, de vlucht en verkenningsacties naspelen en indrukwekkende Lightyear tentoonstellingen opzetten. Figuren en voertuigen zijn per stuk verkrijgbaar en afhankelijk van beschikbaarheid. Afwijkende kleuren, afmetingen en versieringen zijn mogelijk.
Beleef de spanning van de ruimteverkenningen, de strijd en het teamwork uit Disney en Pixar's Lightyear opnieuw met deze Buzz Lightyear Klaar voor de Missie figuur met authentieke details, mechanische actie en accessoires die op de film zijn geïnspireerd.
Maak het jetpack van Buzz met de vleugels van 9,5 cm breed vast op de achterkant van zijn pak en knijp zijn benen samen om hem in een indrukwekkende afvuurstand te zetten. Klik vervolgens het grote kanon in zijn hand, druk op de knop en laat het projectiel de lucht in vliegen!
Beleef de acties van Buzz Lightyear opnieuw of maak een indrukwekkende Lightyear tentoonstelling met deze actiefiguur van bijna 13 cm met 10 beweegbare gewrichten. Buzz staat klaar om verkenningstochten uit te voeren, in de aanval te gaan of stoer te poseren.
Fans verzamelen graag alle Lightyear figuren voor een spectaculaire tentoonstelling. Er zijn ook andere figuren en voertuigen in deze schaal verkrijgbaar, waarvan sommige met speciale kenmerken. Het speelgoed is per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.
Een geweldig cadeau met filmthema voor liefhebbers van actiefiguren en fans van Lightyear, vanaf 4 jaar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pixar Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Lightyear Core Scale Feature Fig Asst – Alpha Buzz”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: