Aanbieding!

 23.55  13.80

Pixar Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Lightyear Core Scale Feature Fig Asst – Cyclops

Ontdek Disney en Pixar's Lightyear. Buzz Lightyear en zijn bemanning zijn gestrand op een onbekende planeet! Om hun missie te voltooien en naar hui…

Op voorraad

Beschrijving

Ontdek Disney en Pixar's Lightyear. Buzz Lightyear en zijn bemanning zijn gestrand op een onbekende planeet! Om hun missie te voltooien en naar huis te keren, moeten ze de strijd aangaan met vijandige planten, gigantische insecten en de grote vijand Zurg. De indrukwekkende Zyclops is ruim 20 cm groot en bijna 13 cm breed! Deze actiefiguur heeft een afneembaar armkanon met projectiel en 2 'teleportatieschijven' die uit zijn borst komen om de actie nog spannender te maken. Met 12 beweegbare gewrichten en authentieke details is Zyclops net echt! Verzin je eigen verhalen of maak een indrukwekkende tentoonstelling. Andere figuren en voertuigen zijn ook verkrijgbaar in deze schaal. Fans kunnen zo de spannende strijd, de vlucht en verkenningsacties naspelen en indrukwekkende Lightyear tentoonstellingen opzetten. Figuren en voertuigen zijn per stuk verkrijgbaar en niet overal verkrijgbaar. Afwijkende kleuren, afmetingen en versieringen zijn mogelijk.
Beleef de spanning van de ruimteverkenningen, de strijd en het teamwork uit Disney en Pixar's Lightyear opnieuw met Zyclops, een figuur met authentieke details, mechanische acties en accessoires die op de film zijn geïnspireerd.
Laad het armkanon met het bijgevoegde projectiel en druk op de knop om een raket te lanceren!
Voor nog meer actie uit de film duw je midden op de borst van Zyclops om 2 'teleportatieschijven' uit te werpen. Waar duikt de Zyclops opnieuw op?
Beleef de acties van Buzz Lightyear opnieuw of maak een indrukwekkende Lightyear tentoonstelling met deze Zyclops van ruim 20 cm groot met 10 beweegbare gewrichten. Zyclops staat klaar om op verkenningstocht te gaan, aan te vallen of in een indrukwekkende stand te poseren.
Fans verzamelen graag alle Lightyear figuren voor een spectaculaire tentoonstelling. Er zijn ook andere figuren en voertuigen in deze schaal verkrijgbaar, waarvan sommige met speciale kenmerken. Het speelgoed is per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pixar Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Lightyear Core Scale Feature Fig Asst – Cyclops”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: