Aanbieding!

 19.23  9.20

Pixar Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Lightyear Core Scale Fig Asst – Alpha Suit Buzz

Ontdek Disney en Pixar's Lightyear. Buzz Lightyear en zijn bemanning zijn gestrand op een onbekende planeet! Om hun missie te voltooien en naar huis te keren, moeten ze de strijd aangaan …

Op voorraad

Beschrijving

Ontdek Disney en Pixar's Lightyear. Buzz Lightyear en zijn bemanning zijn gestrand op een onbekende planeet! Om hun missie te voltooien en naar huis te keren, moeten ze de strijd aangaan met vijandige planten, gigantische insecten en de grote vijand Zurg.Met deze stoere, beweegbare actiefiguur Buzz Lightyear in zijn Space Ranger Alpha-pak kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken of een spectaculaire tentoonstelling maken. Deze authentieke figuur uit de film is ca. 13 cm groot en heeft 12 beweegbare gewrichten, zodat hij zijn beroemde moves kan maken. Buzz heeft een laserzwaard DX dat in zijn hand en op zijn rug kan worden vastgeklikt, zodat hij zich een weg kan banen door de stengels van een vijandige planeet. Andere figuren en voertuigen zijn ook verkrijgbaar in deze schaal. Fans kunnen zo de spannende strijd, de vlucht en verkenningsacties naspelen en indrukwekkende Lightyear tentoonstellingen opzetten. Figuren en voertuigen zijn per stuk verkrijgbaar en afhankelijk van beschikbaarheid. Afwijkende kleuren, afmetingen en versieringen zijn mogelijk.
Beleef de spanning van de ruimteverkenningen, de strijd en het teamwork uit Disney en Pixar's Lightyear opnieuw met Buzz Lightyear in zijn vertrouwde Space Ranger Alpha-pak dat er precies zo uitziet als in de film.
Buzz is ca. 13 cm groot en heeft 12 beweegbare gewrichten, waaronder ellebogen, polsen, heupen en knieën, zodat hij allerlei snelle moves kan maken. Beleef de gevechts- en verkenningsscènes uit de film opnieuw of bedenk je eigen avonturen!
De figuur is even gedetailleerd ontworpen als in de film. Buzz Lightyear staat klaar om leiding te geven aan zijn team en de strijd aan te gaan in de vijandige omgeving. Zijn laserzwaard DX kan in zijn hand of op zijn rug worden vastgeklikt.
Fans verzamelen graag alle Lightyear figuren voor een spectaculaire tentoonstelling. Het is een zooitje ongeregeld dat zich ontwikkelt tot een formidabel team. Er zijn ook voertuigen verkrijgbaar. Het speelgoed is per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.
Een geweldig cadeau met filmthema voor liefhebbers van actiefiguren en fans van Lightyear, vanaf 4 jaar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pixar Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Lightyear Core Scale Fig Asst – Alpha Suit Buzz”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: