Aanbieding!

 23.55  13.80

Pixar Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Lightyear Large Scale Basic Figure Asst – Buzz Xl-01

Ontdek Disney en Pixar's Lightyear. Buzz Lightyear en zijn bemanning zijn gestrand op een onbekende planeet! Om hun missie te voltooien en naar huis te keren, moeten ze de strijd aangaan met vijandige planten, gigantische insecten en de grote vijand Zurg…

Op voorraad

Beschrijving

Ontdek Disney en Pixar's Lightyear. Buzz Lightyear en zijn bemanning zijn gestrand op een onbekende planeet! Om hun missie te voltooien en naar huis te keren, moeten ze de strijd aangaan met vijandige planten, gigantische insecten en de grote vijand Zurg. Deze grote actiefiguur is Buzz Lightyear in zijn XL-01 vliegpak, tijdens een van zijn pogingen om met hyperspeed te vliegen. Dit authentieke kwaliteitsspeelgoed van ca. 30 cm heeft 14 beweegbare gewrichten om de figuur in allerlei stoere poses te zetten, klaar om de bekende acties uit de film na te spelen. Dankzij dit grote formaat is de figuur perfect geschikt voor kleine handjes, zodat ook kleuters de spannende gevechten, de vlucht en de verkenningstochten na kunnen spelen. Fans verzamelen graag alle grote Lightyear figuren om het hele spannende ruimteverhaal opnieuw te beleven! Figuren zijn per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren, afmetingen en versieringen zijn mogelijk.
Beleef de spanning van de ruimteverkenningen, de strijd en het teamwork uit Disney en Pixar's Lightyear opnieuw met deze grote, gedetailleerde Buzz Lightyear (ca. 30 cm) uit het beroemde Space Ranger verhaal.
Buzz is gekleed in het grijze XL-01 pak dat hij draagt op een missie om hyperspeed te bereiken. Hij staat klaar voor spannende gevechten, vluchten en verkenningstochten, geïnspireerd op de film.
Zelfs kleine handjes kunnen met Buzz dynamische scènes en beroemde moves naspelen. De figuur heeft 14 beweegbare gewrichten en ziet er precies zo uit als in de film. Ook geweldig speelgoed om overal mee naartoe te nemen!
Fans verzamelen graag het hele Lightyear team voor een collectie met spectaculaire grote figuren. Beleef het spannende ruimteverhaal opnieuw! Het speelgoed is per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.
Deze XL-01 Buzz is een leuk cadeau met filmthema voor jonge liefhebbers van actiefiguren en fans van Lightyear, vanaf 4 jaar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pixar Actiefiguren En Speelsets Minifiguren | Lightyear Large Scale Basic Figure Asst – Buzz Xl-01”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: