Aanbieding!

 46.55  20.24

Polly Pocket Poppen En Poppenhuizen Paarden En Speelset | Verjaardagsadvent Kalender

Bereid je voor op het vetste verjaardagsfeestje ooit met Polly Pocket! Deze schattige speelset om mee af te tellen tot je verjaardag heeft de vorm van een verjaardagstaart met 2 lagen (met een taartdoos als verpakking) en bevat 7 speelplekken en 25…

Op voorraad

Beschrijving

Bereid je voor op het vetste verjaardagsfeestje ooit met Polly Pocket! Deze schattige speelset om mee af te tellen tot je verjaardag heeft de vorm van een verjaardagstaart met 2 lagen (met een taartdoos als verpakking) en bevat 7 speelplekken en 25 leuke verrassingen! In de week voor hun verjaardag kunnen kinderen iedere dag een deurtje openmaken om gave verrassingen te ontdekken! Achter deur 6 zit een gele knop in de vorm van een hartje. Druk erop en er verschijnt een tweede taartlaag met deur 7: de ultieme afsluiter van de feestweek! Doe dit deurtje open en ontdek een geweldige eenhoorndraaimolen. Met de speelset kun je je verjaardagspret keer op keer opnieuw beleven! De speelplekken hebben allemaal een eigen thema: een hal, een inloopkast, een feestzaal, een stapel cadeaus en nog veel meer. Met de 25 verrassingsonderdelen en speelplekken met verschillende thema's van de Polly Pocket Verjaardagstaart zullen kinderen zich een week lang jarig voelen! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. Een fantastisch verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 4 jaar.
Bereid je voor op het vetste verjaardagsfeestje ooit met de Polly Pocket Verjaardagstaart!
Deze schattige verjaardagstaart heeft 2 lagen (met een taartdoos als verpakking) en zorgt ervoor dat kinderen 7 dagen lang leuke verrassingen ontdekken (25 onderdelen).
In de week voor hun verjaardag kunnen kinderen iedere dag een deurtje openmaken om gave verrassingen te ontdekken!
Achter deur 6 zit een gele knop in de vorm van een hartje. Druk erop en er verschijnt een tweede taartlaag met deur 7. Hier vind je de ultieme afsluiter van je verjaardagsweek: een eenhoorndraaimolen!
De speelplekken hebben allemaal een eigen thema: een inloopkast, een feestzaal, een stapel cadeaus en nog veel meer!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Polly Pocket Poppen En Poppenhuizen Paarden En Speelset | Verjaardagsadvent Kalender”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: