Aanbieding!

 45.54  29.44

Polly Pocket Poppen En Poppenhuizen Paarden En Speelset | Verrassingsfeestje Eenhoorn

Natuurlijk ga je graag naar het beste verrassingsfeestje ooit met de speelset Polly Pocket Eenhoornfeestje! Deze grotere compacte speelset heeft de vorm van een snoezige eenhoorn met flonkerende, uitklap…

Op voorraad

Beschrijving

Natuurlijk ga je graag naar het beste verrassingsfeestje ooit met de speelset Polly Pocket Eenhoornfeestje! Deze grotere compacte speelset heeft de vorm van een snoezige eenhoorn met flonkerende, uitklapbare vleugels en een handvat om de set overal mee naartoe te nemen! De pret begint als je aan het lipje trekt: een kleurige stroom confetti en meer dan 25 verrassingen komen tevoorschijn uit de speelset! Wauw! Wat een geweldig verrassingsfeestje! En als extra verrassingselement zijn een paar van de verrassingen nog ingepakt je kunt ze later openmaken, maar het mag natuurlijk ook meteen! Veel van de verrassingen kun je direct in de speelset zetten, zodat je onmiddellijk kunt gaan spelen! Als je de speelset opent, zie je het eenhoornfeestje voor prinsessen met de micropoppen Polly en Lila! In het prinsessenkasteel vind je een prachtige troon en een slaapkamer. Je kunt hossen op het springkussen, wippen, de regenboogwolk heen en weer schuiven, verrassingen opbergen in het opberggedeelte, een tochtje maken over de rivier op een eenhoornvlot en nog veel meer! Deze accessoires kun je in en buiten de speelset gebruiken: 2 eenhoorns en een rijtuig, een draak, een schommel in de vorm van een bloem, een schommel in de vorm van een lolly, een ballonnenkraampje, een halsketting en een ring (sommige accessoires kun je aan de ketting dragen of aan de ring vastmaken), 2 tiara's, 2 prinsessenrokken, 2 lolly's die de poppen kunnen vasthouden en nog veel meer! Wat een prachtig en kleurig eenhoornfeestje, vol prinsessenavonturen! Dankzij de Polly Stick technologie kun je de micropoppen overal op de speelset zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) waar je maar wilt op de speelset en zet de poppetjes erop zodat ze blijven staan. Een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 4 jaar, vooral voor kinderen die houden van eenhoorns, prinsessen en magische verrassingen! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Je viert het beste verrassingsfeestje ooit met de speelset Polly Pocket Eenhoornfeestje! De pret begint als je aan het lipje trekt: een kleurige stroom confetti en meer dan 25 verrassingen komen tevoorschijn uit de speelset! Sommige verrassingen zijn nog ingepakt. Pak jij ze nu uit of later? Wauw!
Open de speelset en je ziet allerlei betoverende activiteiten van de prinsessen. In het prinsessenkasteel vind je een prachtige troon en een slaapkamer. Je kunt hossen op het springkussen, wippen, de regenboogwolk heen en weer schuiven, verrassingen opbergen in het opberggedeelte, een tochtje maken over de rivier op een eenhoornvlot en nog veel meer!
Met veel van de verrassingsaccessoires kun je meteen spelen in de speelset. Je kunt ze laten draaien of de poppen een ritje laten maken.
Je kunt op allerlei leuke manieren in en buiten de speelset spelen met de volgende accessoires: 2 eenhoorns en een rijtuig, een draak, 2 schommels, een ballonnenkraampje, een ketting en een ring (sommige accessoires passen aan de ketting of op de ring), 2 tiara's; 2 prinsessenrokken, 2 lolly's die de poppen kunnen vasthouden en nog veel meer!
Een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen vanaf 4 jaar, vooral voor kinderen die houden van eenhoorns, kastelen, prinsessen en verrassingen!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Polly Pocket Poppen En Poppenhuizen Paarden En Speelset | Verrassingsfeestje Eenhoorn”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: