Aanbieding!

 38.09  20.24

Spirit Untamed Poppen En Poppenhuizen Mini-poppen | Badavontuur Van Spirit Boomerang

Maak deel uit van de vriendschappen, moedige verhalen en avonturen met de tekenfilm Spirit & Friends van DreamWorks! Kinderen kunnen hun eigen verhalen be…

Op voorraad

Beschrijving

Maak deel uit van de vriendschappen, moedige verhalen en avonturen met de tekenfilm Spirit & Friends van DreamWorks! Kinderen kunnen hun eigen verhalen bedenken met de speelset Badavontuur van Spirit Boomerang! Nadat een groep babyeendjes is geboren vlakbij de schuur, helpt Boomerang om hen in bad te doen voordat ze weer in het wild kunnen worden losgelaten. Deze spannende speelset bestaat uit een Boomerang paard (ca. 20 cm) met echte manen en staart, en een beweegbaar hoofd. De set bevat een schattige badkuip en een trog die opent met een hoefbeweging en waarin een klein diertje past. Verder bevat de set een klein kalfje, 2 kleine eendjes en een stevige borstel om ervoor te zorgen dat de diertjes superschoon worden! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. Een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar.
Maak deel uit van de vriendschappen, moedige verhalen en avonturen met de tekenfilm Spirit & Friends van DreamWorks!
De speelset Badavontuur van Boomerang bestaat uit een Boomerang paard (ca. 20 cm) met echte manen en staart, en een beweegbaar hoofd.
De set bevat een schattige badkuip en een trog die opent met een hoefbeweging en waarin een klein diertje past voor een verfrissend bad.
Verder bevat de set een klein kalfje, 2 kleine eendjes en een stevige borstel om superschoon te worden!
Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar, vooral als ze van paarden, dieren verzorgen en avonturen houden!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spirit Untamed Poppen En Poppenhuizen Mini-poppen | Badavontuur Van Spirit Boomerang”

  1. 100% veilige aankopen
  2. Gratis verzending vanaf € 60
  3. Veilig winkelen SSL-encryptie
  4. 20-30 dagen geld-terug-garantie
  5. Betaalmethoden: